Cazare in Predeal inCazare Vilele Andra Predeal Descriere Cazare Vilele Andra Predeal Descriere Facilitati Cazare Vilele Andra Predeal Galerie foto - Cazare Predeal - Vilele Andra Descriere Amplasare Vilele Andra Predeal Rezervare Cazare Vilele Andra Predeal Oferta speciala cazare Predeal
Vilele se afla intr-o zona deosebit de pitoreasca, pe drumul nou asfaltat spre cabana Cioplea, departe de traficul intens al vaii prahovei.

ANDRA 1

La fiecare etaj este cate o bucatarie unde turistii isi pot prepara si lua masa. Sunt 4 mese, 4 dulapuri cu cheie - cate unul pentru fiecare camera de pe etaj, in care veti gasi  tacamurile si vesela necesare. Bucataria are chiuveta, aragaz, hota.

Cazare Predeal - Vila Andra 1 - Bucatarie (cate una pe fiecare palier)Cazare Predeal - Vila Andra 1 - Bucatarie (cate una pe fiecare palier)

La demisol se afla o sala de mese unde se pot organiza zile festive, Revelionul sau puteti consuma mancarea , gratarul pe care le-ati pregatit. Aceasta sala este dotata cu televizor si sonorizare. Este pretabila a fi folosita ca sala de conferinte. Tot la demisol este si sala de tenis de masa.

Cazare Predeal - Vila Andra 1 - Sala de mese / festivitatiCazare Predeal - Vila Andra 1 - Sala de mese / festivitatiCazare Predeal - Vila Andra 1 - Sala interioara pentru sport

Vila are si spatiu de parcare si gratar in curte.

ANDRA 2

La fiecare etaj este cate o bucatarie unde turistii isi pot prepara si lua masa. Sunt 2 mese, 4 dulapuri cu cheie - cate unul pentru fiecare camera de pe etaj, in care veti gasi  tacamurile si vesela necesare. Bucataria are chiuveta, aragaz, hota.

Cazare Predeal - Vila Andra 2 - Bucatarie (cate una pe fiecare palier) Cazare Predeal - Vila Andra 2 - Sala de mese / festivitati Cazare Predeal - Vila Andra 2 - Sala de mese / festivitati

La demisol se afla o sala de mese unde se pot organiza zile festive, Revelionul sau puteti consuma mancarea , gratarul pe care le-ati pregatit. Aceasta sala este dotata cu televizor si sonorizare. Este pretabila a fi folosita ca sala de conferinte.
Vila are si spatiu de parcare si gratar in curte.

Cazare in Predeal la Complexul turistic ANDRA, vilele Andra 1 si 2 Ideea Tech Consulting 2010

 Predeal- Jud. Brasov:

 Strada Libertatii Nr.38, 39
 (600 metri spre Cioplea)

 Coordonate GPS:
 Nord: 45.5059406306072
 Est: 25.58328446457291

Rezervari: 

0722 425 330 
0729 007 811 

andra.Predeal@yahoo.com

rezervare@vilele-andra-Predeal.ro
Cazare Predeal - Harta acces catre Vilele Andra 1 si 2
Oferte speciale Cazare Predeal la Vilele Andra 1 si 2